Beste Keus:

Beste providers voor het afsluiten van een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement.
Testoordeel afkomstig van de Consumentenbond.

Simyo | Beste Keus | KPN Netwerk|
Maandelijks Opzegbaar |
Testoordeel 9,1

Naar aanbieder ❯❯

Youfone | Per Maand Opzegbaar |
Testoordeel 8,7

Naar aanbieder ❯❯

Ben | Elke Maand Opzegbaar |
Testoordeel 8,6

Naar aanbieder ❯❯

KPN | Elke Maand Opzegbaar |
Testoordeel 8,5

Naar aanbieder ❯❯

Tele2 | Maandelijks Opzegbaar |
Testoordeel 8,1

Naar aanbieder ❯❯

Budget Mobiel | Per Maand Opzegbaar |
Testoordeel Onbekend

Naar aanbieder ❯❯

Sim only maandelijks opzegbaar abonnement

Bent u op zoek naar een maandelijks opzegbaar sim only abonnement, dan vindt u hier alle informatie en de mogelijkheden bij alle bekende Nederlandse telecomproviders. Op deze manier weet u voor afsluiten alles over het abonnement, anderzijds heeft u ook nog één overzicht van alle providers. Dit zorgt ervoor dat u precies weet welk abonnement goed past bij u en uw situatie. Een klein voorproefje: bij alle bovenstaande providers kunt u Maandelijks opzeggen, maar het abonnement ook Maandelijks aanpassen. Op deze manier betaalt u nooit teveel en heeft u alle vrijheid, u zit nooit aan een lang abonnement vast. Lees snel verder en sluit onderaan deze pagina het abonnement af dat het beste bij u en uw situatie past. Het concept van een sim only abbo is erg eenvoudig: elke maand krijgt u de beschikking over een bepaalde hoeveelheid belminuten, SMS’jes en internetdata. In plaats van te betalen naar verbruik, betaalt u één bedrag voor een vooraf bepaalde hoeveelheid. Bij alle abonnementen op deze pagina kiest u voor de sim only abonnementsvorm. Dit houdt in dat u elke maand opnieuw kunt bepalen hoeveel belminuten, SMS’jes of alleen sim only internet u wilt gebruiken. Bovendien kunt u elke maand opzeggen. Deze abonnementsvorm geeft u alle vrijheid en zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt. Wilt u voor het afsluiten meer weten, dan leest u hieronder alle informatie die u nodig heeft. Liever direct het aanbod bekijken en ontdekken welke deal het beste bij u en uw persoonlijke situatie past, bekijk dan alle abonnementen op deze pagina.

Wat zijn de voordelen van sim only?

Sim only heeft onwijs veel voordelen tegenover reguliere abonnementen. U hoeft bij het afsluiten van deze abonnementsvorm namelijk geen smartphone te kiezen, maar u kunt gewoon uw eigen toestel blijven gebruiken. Daarnaast heeft deze abonnementsvorm ook andere belangrijke voordelen: u kunt dit abonnement Maandelijks opzeggen. Hierdoor zit u nooit vast aan een langlopend abonnement en kunt u per maand bepalen hoeveel belminuten, SMS’jes of internet u nodig heeft. Zo heeft u alle voordelen van een abonnement, zonder verplichtingen en nadelen van een normaal telefoonabonnement. Nu een nieuw abonnement afsluiten? Bovenaan deze pagina vindt u het aanbod abonnementen, welke u direct, ontzettend eenvoudig en via internet kunt afsluiten.

Bellen, SMS’en en appen

Met een sim only maandelijks opzegbaar abonnement kunt u bellen, SMS’en en natuurlijk internetten. Zorg ervoor dat u bedenkt welke zaken voor u belangrijk zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor veel belminuten en weinig internet, of juist voor erg veel internet en weinig belminuten. Het is overigens goed om te weten dat een sim only internet abonnement wordt gemeten in MB’s. Wilt u uw telefoon enkel gebruiken om te appen, dan is 500 MB voor u al voldoende. Bent u van plan meer te internetten, dan is minimaal 1 GB internetdata aan te raden. Voor de liefhebbers van Spotify en Netflix zijn er ook grotere abonnementen. Met 4 of 6 GB kunt u vrijwel onbeperkt gebruik maken van Spotify en is het geen enkel probleem om regelmatig een spannende, grappige of romantische serie te kijken via Netflix.

Nummerbehoud bij een nieuw abonnement

Bij elk sim only abonnement kunt u uw eigen nummer behouden. Het is belangrijk dat u nooit uw huidige abonnement opzegt voor u een nieuw abonnement heeft afgesloten. Zorg er bij het afsluiten van een sim only abonnement voor dat u aangeeft dat u gebruik wilt maken van nummerbehoud. Op deze manier kan uw nieuwe provider deze aanvraag indienen bij uw huidige provider en zal het nummerbehoud voor u geregeld worden. Heeft u op dit moment een andere telefoonabonnement, dan is het van belang dat u controleert wanneer dit abonnement afloopt. Zorg ervoor dat beide abonnementen elkaar niet overlappen, waarmee u dubbele abonnementskosten voorkomt.

Bereikbaar blijven tijdens het overstappen

Mocht u overstappen van provider naar provider, dan blijft u altijd bereikbaar. U wacht namelijk rustig tot u de nieuwe simkaart heeft ontvangen, waarna u de nieuwe simkaart activeert en u direct weer bereikbaar bent op uw nieuwe nummer. Zorg er wel voor dat u dit doet op het moment dat het abonnement is ingegaan, anders zal de simkaart aangeven dat hij geen signaal heeft. Een kleine tip: bewaar de oude simkaart tot de nieuwe simkaart volledig werkt. Daarna kunt u de simkaart met een gerust hart weggooien.

Een gewone, micro, of nano simkaart?

Het soort simkaart dat u nodig heeft hangt af van de door u gebruikte telefoon. De meeste smartphones maken gebruik van een micro simkaart, maar andere smartphones zoals iPhones maken gebruik van een nano simkaart. Gelukkig hoeft u vooraf niet na te denken over welk soort simkaart u nodig heeft. Tegenwoordig sturen alle Nederlandse providers u combikaarten. Deze simkaart zorgt ervoor dat u het gewenste formaat kunt uitklikken uit een grotere kaart. Op het moment dat u de combikaart ontvangt hoeft u dus pas te kijken welk formaat sim only simkaart in uw smartphone past, wel zo eenvoudig.

Inmiddels heeft u alle bagage op zak om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Zo weet u welk sim only abonnement het beste bij u past. Dit abonnement kunt u op deze pagina via de gekozen provider direct afsluiten door op de bijbehorende link te klikken. U wordt nu doorverwezen naar de website van de telecom provider. Hier kunt u zeer eenvoudig al uw persoonlijke informatie invullen, waarna u het abonnement zo hebt afgesloten. Na het afsluiten van het abonnement wordt de simkaart bij u thuis bezorgd, waarna u direct kunt beginnen met bellen, SMS’en en internetten. Tijd om de abonnementen te vergelijken!

Vergelijk ❯❯

Sim Only Maandabonnement

Een sim only maandabonnement is ideaal wanneer u op zoek bent naar een goedkoop abonnement en u daarnaast nog beschikt over een goede telefoon. Bij een maandabonnement krijgt u namelijk geen nieuwe telefoon. Een sim only maandabonnement kunt u zien als een los maandcontract. U ontvangt van uw provider alleen een simkaart.

Sim only per maand opzegbaar

Het grootste voordeel van een sim only maandabonnement is dat je het abonnement elke maand kunt opzeggen. U zit dus niet voor langere tijd aan uw contact vast. Dit is vaak wel het geval bij andere abonnement waarbij u soms voor wel twee jaar tekent.

Sim only een stuk goedkoper

Een sim only maandabonnement is een stuk goedkoper dan abonnementen die een telefoon bij het abonnement aanbieden. Bij deze abonnementen met telefoon krijgt u weliswaar korting op de nieuwe telefoon maar geen korting op het abonnement zelf. De aanbieder van dit soort abonnementen moet de kosten van de telefoon op een bepaalde manier terugverdienen. Dit doen zij door u een eenmalig bedrag te laten betalen voor de telefoon of u betaalt Maandelijks een extra bedrag zodat u de telefoon afbetaald. Dit maakt een abonnement met telefoon altijd duurder dan bijvoorbeeld een sim only maandabonnement. Omdat het sim only maandcontract geen nieuwe telefoon bevat, krijgt u vaak meer korting op de Maandelijkse kosten. Op deze manier kunt u met een maandcontract profiteren van erg lage maandlasten.

Tips voor uw telefoon

Als u een sim only maandcontract afsluit is het belangrijk dat u over een simlock vrije telefoon beschikt. Dit houdt in dat uw telefoon alle simkaarten van de verschillende aanbieders accepteert.

Sim only abonnement Maandelijks aanpasbaar

Een sim only abonnement die Maandelijks aanpasbaar is, is erg geschikt voor mensen die niet precies weten hoeveel ze gaan bellen of internetten met hun telefoon. Met een Maandelijks aanpasbaar abonnement kunt u elke maand bekijken of u meer of minder belminuten of MB’s nodig heeft. U kunt uw gewenste wijzigingen doorgeven aan uw provider en die past uw abonnement aan.

Aanpasbare abonnementen wel voor 1 of 2 jaar

Een Maandelijks aanpasbaar abonnement is vaak een contract voor 1 of 2 jaar. U zit dus voor langere tijd aan een provider vast. Het voordeel is wel dat u met een aanpasbaar abonnement de kosten zelf in de hand bent. U kunt zelf elke maand bekijken hoeveel gebruik u maakt van uw belminuten en internet. Zit u onder het aantal belminuten dan past u het abonnement naar beneden aan. Op deze manier betaalt u nooit voor belminuten of MB’s die u niet gebruikt.

Maandelijks aanpasbare abonnement iets duurder

Het nadeel van Maandelijks aanpasbare abonnement is dat ze soms wat duurder zijn dan andere abonnementen. Dat komt omdat providers het liefst hebben dat je een vast abonnement neemt voor een langere periode. Dit geeft providers namelijk meer zekerheid over hun inkomen. Als u het abonnement afsluit kunt u gebruik maken van de huidige aanbieding. Wijzigt u daarna het abonnement dan komt deze aanbieding te vervallen. Het kan zijn dat uw Maandelijkse kosten hierdoor niet veel lager zijn ondanks dat u het abonnement naar beneden heeft bijgesteld. Controleer daarom altijd wat de nieuwe kosten zijn nadat u uw Maandelijks aanpasbaar abonnement naar beneden bijstelt.

Vergelijk ❯❯

Sim only erg populair

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest in de telecomwereld. Eén van deze ontwikkelingen is dat u geen telefoonabonnementen meer hoeft af te sluiten waar u 1 of 2 jaar aan vastzit. Door deze ontwikkeling zijn abonnementen van providers veel flexibeler geworden. Het grootste voordeel van een sim only abonnement zijn de flexibele contracten, zo kunt u rustig bekijken of de provider wel aan uw wensen voldoet. Valt het bereik tegen of heeft u een te trage internetverbinding dan kunt u elke maand uw abonnement opzeggen.

Nu ook maandelijks opzegbare abonnement met onbeperkt bellen

In het begin was het aanbod van dit soort abonnementen nog klein. Veel providers zagen er geen heil in omdat het hen minder zekerheid bood. Tegenwoordig kunnen providers niets anders dan gehoor geven aan deze steeds meer voorkomende vraag van consumenten. De Maandelijks opzegbare abonnementen worden steeds meer uitgebreid. Zo kunt u nu ook kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen.

Steeds minder extra kosten voor Maandelijkse abonnementen

Bij de eerste sim only onbeperkt bellen Maandelijks opzegbare abonnementen moeten klanten vaak extra kosten betalen. Deze kosten werden in rekening gebracht puur en alleen door de optie om het abonnement Maandelijks stop te zetten. Tegenwoordig wordt dit steeds minder gedaan door de aantrekkende concurrentie van Maandelijks opzegbare abonnementen. Als u uzelf goed oriënteert op het aanbod komt u zeker een abonnement tegen zonder extra Maandelijkse kosten. U kunt al bij diverse providers een sim only abonnement met onbeperkt bellen afsluiten.

Sim only 4G internet

Bent u een telefoongebruiker die houdt van flexibele contracten en heeft u zelf een goede telefoon? Dan is een sim only contract die u Maandelijks kunt opzeggen erg aantrekkelijk. De meeste abonnementen die u kunt afsluiten bevatten een contract voor 1 of 2 jaar. Dat is niet het geval als u kiest voor een sim only maandcontract. Elke maand mag u opzeggen zonder hier extra voor te betalen. Er zijn genoeg sim only abonnementen met 4G op de markt die elke maand opzegbaar zijn.

Is jouw telefoon klaar voor 4G?

Voordat u besluit een sim only 4G abonnement af te sluiten is het verstandig eerst te onderzoeken of uw telefoon wel op het 4G netwerk kan. Dit kunt u eenvoudig vinden door simpel weg de kenmerken van uw telefoon erbij te pakken. Hier staat meestal aangegeven op welk netwerk uw telefoon kan.

Mogelijk extra kosten voor maandelijks opzeggen

Er zijn diverse aanbieders van sim only abonnementen met 4G die maandelijks opzegbaar zijn. De kosten van deze abonnementen kunnen verschillen. Bij sommige providers moet u een paar euro per maand bijbetalen voor de optie om het contract Maandelijks op te zeggen. Daarnaast komt het voor dat u extra moet betalen voor het 4G netwerk. Gelukkig is de concurrentie groot en bieden steeds meer providers een goedkoop abonnement aan. In de meeste gevallen kunt u zelf een abonnement samenstellen en kiezen hoeveel belminuten en MB’s u wilt en of u uw abonnement Maandelijks wilt opzeggen.

Sim only zakelijk

Sim only abonnementen zijn steeds populairder geworden. Het grootste voordeel van een sim only abonnement is dat u relatief lage maandkosten heeft voor een goede bundel. De kosten van een sim only zijn laag omdat u niet extra betaalt voor een telefoon. Steeds meer bedrijven stappen over naar sim only. Dat komt omdat het in het bedrijfsleven steeds belangrijker wordt om altijd online te zijn. Bedrijven maken meer gebruik van social media en bijvoorbeeld WhatsApp. Voor deze diensten is een verbinding met internet nodig.

Sim only vervangt prepaid

Ongeveer 4 jaar geleden was prepaid nog erg populair. Prepaid was vooral voordelig voor gebruikers die alleen gebruik maakte van de diensten bellen en sms’en. Nu we steeds vaker en meer internet gebruiken voldoet prepaid niet meer aan deze veranderde vraag. Met sim only kan er wel veelvuldig gebruik worden gemaakt van het internet en om die reden maakt prepaid steeds meer plaats voor sim only abonnementen.

Sim only zakelijk

Een andere trend zijn de maandelijks opzegbare contracten. In plaats van dat u 1 of 2 jaar vastzit aan een contract, kunt u deze nu elke maand opzeggen. Veel particulieren maken hier al gebruik van, maar ook het bedrijfsleven ziet hier de voordelen van in. Naast dat u niet lang aan een contract vastzit biedt sim only ook het voordeel dat u voor iedere werknemer in uw bedrijf een individueel sim only abonnement kunt afsluiten. Zo kunt u de kosten van uw bedrijf meer beperken en is het niet nodig om een gehele bundel voor uw organisatie af te sluiten.

Niet langer dan een maand vastzitten aan je abonnement

Een mobiel abonnement sluit je doorgaans af voor een langere periode. Je kan er bij iedere willekeurige provider voor kiezen om voor 12 of 24 maanden aan een mobiel abonnement vast te zitten. Wat jou doorgaans niet wordt verteld is dat er ook aanbieders zijn die een sim only abonnement aanbieden wat je Maandelijks kan opzeggen. Je zit dan geen 1 of 2 jaar vast aan je abonnement, maar slechts een maand.

Je kiest voor sim only wanneer je niet lang aan een abonnement wil vastzitten, en wanneer je de beschikking hebt over een goede smartphone. Een maandelijks opzegbare Sim Only abonnement is naar verhouding wel iets duurder dan een abonnement wat gedurende een langere periode loopt. Is jouw abonnement bij een provider al over de contractperiode heen? Ook dan is jouw abonnement gratis per maand opzegbaar.

Meer info:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sim-only